Matter Fisher Animatie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

‘Matter Fisher’ is een fraaie en artistieke animatiefilm van 7 minuten gemaakt door David Prosser. Het is een prachtige en creatieve mix in hoge contrasten over een eenzame visser die een ontmoeting heeft met hongerig balletje materie. ‘Matter Fisher’ werd bekroond met de 2011 BAFTA nominatie in de categorie Short Animation. Prosser werd geïnspireerd door de korte verhalen van Italo Calvino’s Cosmicomics. Het opgeviste balletje materie heeft merkwaardige zwaartekrachten en daardoor krijgt het leven van de visser een onverwachte en onomkeerbare wending. Het sound design komt van Joe Tate en de productie kwam tot stand door het Royal College of Art in 2010.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.