Live Vlucht Endeavour

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Als de Space shuttle – the Endeavour – officieel haar ‘laatste vlucht’ maakt naar het International Space Station, is het prachtig om te zien hoe de huidige camera’s en verbindingen de werkelijkheid in het vizier houden. Zulke live verslagen ondersteunen het draagvlak bij de belastingbetalende bevolking en daarom brengt Nasa’s Kennedy Space Center een hele reeks vlijmscherpe beeldverslagen op het eigen Vimeo kanaal. Zo kunnen we meekijken naar de gewichtloosheid of de behoedzame aansluiting met het spacestation. Uiteindelijk biedt het kanaal uiteraard technische propaganda voor een peperduur project, dat het Amerikaanse prestige wereldwijd op niveau moet houden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.