Dubbelportret

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

De motieven om in Zuid-Limburg te wonen lopen uiteen. Voor het zangduo Jodymoon is dat motief meervoudig. Digna Janssen (zang, piano) en Johan Smeets (gitaren, percussie, zang) zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat T36 een duoportret maakte voor de campagne van RegioBranding. Twee artistieke mensen die de keuze maken in het Zuiden te blijven wonen, al vliegen ze regelmatig naar New York en andere wereldsteden. De campagne maakt de streek persoonlijk en herkenbaar via de mensen die er wonen. Eerlijke en authentieke motieven hebben daarbij een enorme overtuigingskracht.

Reacties
 1. Manon op 06/05/2011

  Wauwie…..Geweldig om te zien! En dan te weten dat Digna al jaaaaaaren mijn zangjuf is en wij samen met de B04’s (Vocal Group) onder leiding van Digna met heel veel plezier samen zingen!
  Tof, Digna en Johan en een goede keuze van REGIOBRANDING!
  Komplimenten,
  Manon Machiels

  Beantwoorden