Bruno weer Opvallend

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Opnieuw komt Vanessa Bruno met een zeer opvallende clip die de voorjaarsmode 2011 etaleert. Vorig jaar nog met de spraakmakende poëzie van dochter-Birkin, dit jaar met nieuwe vervreemdende thema’s. Cinematografisch fraai met een opmerkelijke muziektrack. De clip toont dit seizoen de modellen Lou Doillon en Jessica Joffe. De regie was in handen van Stephanie di Giusto for. Een modehuis om alleen al omwille van hun films in de gaten te houden.

Reacties
 1. JO HENDRIKS op 10/05/2011

  Lou Doillon (born 4 September 1982 in Neuilly-sur-Seine) is a French model and actress. Her father is director Jacques Doillon and her mother is British actress and singer Jane Birkin.
  (Zij is dus een halfzus van Charlotte Gainsbourg)
  The daughter of a Danish supermodel and the founder of French fashion house Emmanuelle Khan, Vanessa Bruno started her own line in 1996 aged just 24. Stars like Nicole Kidman and Charlotte Gainsbourg subscribe to her brand of sophisticated, clever tailoring – and we can’t get enough of her beautifully draped dresses in luxurious wools and silks.
  Het zijn dus niet direct meisjes uit de Dorpstraat in Bingelrade . . .

  Beantwoorden