Larisa’s Passie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In de serie over Zuid-Limburgers die bereid zijn hun passie in twee minuten te delen met duizenden kijkers, is er deze week een diva bij gekomen. Larisa Katz kan niet onopgemerkt aan je voorbijgaan, zelfs niet op de extravagante Tefaf. Haar opvallende kleding en rijzige gestalte maken haar tot een herkenbare verschijning in Kerkrade. En dan is er nog haar werk. Wereldwijd heeft ze rode lopers opgefleurd met fantastische, artistieke mode die je bijblijft. De Russische Larisa woont – vol overtuiging – in Zuid Limburg en is daarmee een bijzonder geschikte ambassadrice voor Regio Branding. T36 produceerde inmiddels al meer dan 85 van zulke portretten en gaat daar voorlopig mee door.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.