Clean

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Eindelijk weer eens een commercial, in een helder fris licht over een onfris idee. Deze film is als viral erg geslaagd. 2,7 miljoen hits op YouTube is verdienstelijk (sinds januari 2007 wel te verstaan). Of CWS toiletsystemen er ook werkelijk goede verkoop mee gemaakt heeft, valt te betwijfelen. Het effect van dit type virals is sowieso twijfelachtig, ondanks de enorme kijkcijfers. De kijker is steevast op zoek naar amusement en niet naar toiletsystemen. Dan is het leuk dat de commercial van hand tot hand gaat, maar de doelgroep blijft wellicht klein. Bovendien is de kans dat zo’n (kostbare) film dit aantal kijkers haalt niet zo groot. Deze is dat in elk geval wel gelukt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.