Tactiele Film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Hautnah, zegt de Duitser. En inderdaad, dichter op de huid kun je filmisch niet zitten. Deze film suggereert – in beelden die aan het blikveld van een lieveheersbeestje doen denken – dat er vanalles gebeurt tussen twee mensen. Gelukkig laat de film de exacte handelingen aan onze verbeelding over en past de montage fraai bij de song van Karl X Johan waarin een sample van Theme van The Untouchables is verwerkt. Een fraai resultaat.

Reacties
  1. Tweets that mention Tactiele Film | T36 Media Blog — Topsy.com op 30/01/2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Annelie Bulsing, Jean-Paul Toonen. Jean-Paul Toonen said: heeft een hypersensuele clip geplaatst, nog 'n mooi nummer ook: http://www.t36.eu/2011/01/30/tactiele-film/ […]

    Beantwoorden