Nieuwjaarsklokken

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

VPRO is nog altijd de gangmaker achter de mooiste en meest opmerkelijke Nederlandse documentaires. Deze promo verwijst naar een schitterende docu die gaat over de restauratie van 8 Hollandse klokken. Deze meesterwerken van ingenieus vakmanschap werden ooit geschonken aan de heerser in de Verboden Stad. Die klokken zijn pas geleden teruggehaald voor restauratie. Een genereus voorstel waar de Chinezen wat argwanend tegenaan kijken. Bekijk de documentaire bij uitzending gemist. [namens het het hele team van T36 Media een heel goed en gezond nieuwjaar].

Reacties
 1. Sueli Brodin op 01/01/2011

  Fascinerend, op meerdere niveau’s, en spannend tot het einde.. 🙂

  Veel dank voor alle mooie filmtips, en allerbeste wensen aan het hele team voor 2011!

  Sueli

  Beantwoorden