70 Ambassadeurs

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Onder productionele leiding van Stijn Halfens en met camerawerk van Bram Rusman en Ron Ramaekers portretteerden Hanneke Som en Ron van der Bolt 70 Zuid Limburgers. Die allemaal hun afwegingen maakten voor ze in deze prachtige streek kwamen wonen. En in deze compilatie van die vele ambassadeurs krijg je opnieuw in korte tijd een beeld van de aantrekkingskracht van Zuid Limburg. De Stichting Regio Branding Zuid Limburg liet een onderzoek uitvoeren naar het effect van de campagne op de beoogde doelgroepen en stelde vast dat de authentieke portretten het meest werkzame onderdeel vormden van hetgeen de ZuidLimburg-site te bieden heeft. Idee en realisatie kwamen van T36 Media.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.