Hunter & Bear

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze 300e film op T36.eu is een effectieve YouTube campagne van Tipp-Ex. De introductie is al door een klein miljoen mensen gezien en nodigt op ludieke manier uit tot het mee be├»nvloeden van de afloop van het verhaal. Zo’n interactive video biedt zowel voor adverteerder als voor de doelgroep nogal wat mogelijkheden. Er hangt dan ook een keur aan opties onder de paraplu van de introductiefilm. Bij vrijwel elk redelijk werkwoord, hebben de maker een vermakelijke variant bedacht. Rewrite the story.. en dat is voor een correctiestift inderdaad een mooie claim.
(Voor wie meer wil zien dan alleen de berenjacht zijn de andere 299 films ook nog actief. Via de zoekbalk is er vanalles te vinden)

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.