Zo Simpel Mogelijk

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een complexe geschiedenis in een paar minuten uitleggen, dat kan. Film is een medium bij uitstek om ingewikkelde thema’s en verhalen aanschouwelijk te maken. Zo is in deze film de val van het kabinet teruggebracht tot de historische essentie. Elke middelbare scholier kan na 1 x kijken de toedracht reproduceren. En dat is te danken aan de elementaire, dienstbare aanpak die in deze film is gekozen. Onderwijs zou veel meer met deze aanpak kunnen doen, want de productie ervan is niet kostbaar en heel eenvoudig ook in andere talen te reproduceren. Regie is van Martijn Kersten.

Reacties
  1. Van Shitprobleem naar Oplossing – T36 MEDIA op 25/07/2011

    […] en het welzijn van miljarden mensen, begrijpt dat daar iets aan gedaan zou moeten worden. Animator Martijn Kersten vond deze illustratieve animatie over de campagne die innovators en donateurs moet aansporen tot […]

    Beantwoorden