Vakmanschap

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Rick and Michael Mast uit Brooklyn lijken wel acteurs in een ander tijdperk. Maar langzaam maar zeker ontdekken we dat deze mannen het maken van eerlijke, authentieke chocolade hebben verheven tot hun hoogste doel. Het proces van vervolmaking zien ze als een avontuurlijke reis. Ook zilver en goudpapier, evenals de wikkels daar omheen hebben een zeldzame volmaaktheid. De film zelf is al met even veel zorgvuldigheid en passie gemaakt als de chocolade van de twee broers. Brennan Stasiewicz deed regie en editing, Ed David was verantwoordelijk voor de beelden. De muziek en geluid komen van Explosion Robinson.

Reacties
  1. Volmaakte Chocolade « Footprint in NL op 23/08/2010

    […] deze kerels een geniale keuze gemaakt. En daarin staan ze niet alleen. Kijk maar een mee naar deze film over twee broers uit Brooklyn, die zich hebben toegelegd op de productie van volmaakte chocolade. […]

    Beantwoorden