Ambassadrice Online

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Artieste Patrice van Ramshorst loopt over van scheppingsdrang. In haar atelier aan de Graaf van Waldeckstraat staan de schilderijen tegen elkaar opgestapeld en heerst een tijdloze serene stilte. Eenmaal in de avond stapt Patrice in haar oldtimer en stapt op de podia van de streek. Haar videoportret is er een uit de reeks voor Regiobranding Zuid-Limburg. Een glimp uit het leven van iemand die in Zuid-Limburg geaard is en daar met plezier over vertelt. In moderne communicatie is de betekenis van testimonials niet meer weg te denken. Patrice is daardoor een overtuigend ambassadrice van deze streek. Meer informatie over Zuid-Limburg te vinden op de site van Regiobranding.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.