Liquid Mountaineering

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

En alweer een viral die de 5 miljoen hits passeert. Het outdoor merk HiTec heeft het voor mekaar deze reality-viral de markt in te blazen als is het short documentary van Discovery Channel. Drie jonge kerels uit west Europese landen zijn met hun bus op meest geschikte locatie in Portugal voor deze bizarre sport. De film heeft inmiddels heel wat amateuristische navolging gekregen onder de naam Liquid Mountaineering. Achter de campagne schuilt een enorme on-line schoenenmarkt, waarin de virale concurrentie (in een ander segment) alweer voelbaar is met hetzelfde aantal hits.

Reacties
 1. Sueli Brodin op 05/11/2010

  … and this is where all is revealed!

  The Making Of Hi Tec Liquid Mountaineering

  http://www.youtube.com/watch?v=vblhBmHKW5s

  🙂

  Beantwoorden