I’m on a horse

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Wie had hem nog niet gezien? De Old Spice commercial van Wieden + Kennedy toont de hunk van het jaar, die vrouwen vertelt welke after shave hun man het beste past. TV-presentator Leo Laporte van TWiT Network interviewt de makers Craig Allen and Eric Kallman die wonderlijke details onthullen over het maakproces van deze commercial. Alleen al dit TV-interview is meer dan een miljoen keer getoond via YouTube en het einde is nog niet in zicht. Er zijn heel vermakelijke follow-ups van gemaakt, en een variant die al even wonderlijk oogt. en acteur Isaiah Mustafa is inmiddels in Social Media actief met het beantwoorden van kijkersvragen. Een campagne die uitblinkt in spreiding. De acteur is overigens ook in Ellen Degeneres’ talkshow te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.