High Speed

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Ze bestaan nog, de oerklassieke corporate films waarin een organisatie al haar spierballen laat zien. Na de Eurostar, TGV, Thalys en ICE heeft Nederland een jaar geleden de Fyra ge├»ntroduceerd. Dat is de naam van de hogesnelheidstreinen die tussen Amsterdam en Brussel rijden. De film is gemaakt volgens beproefde concepten, waarin vanuit verschillende invalshoeken de grensverleggende kwaliteiten worden gedemonstreerd. Techniek, reiservaring en ontwerp-proces zijn de kernthema’s. Zulke films zijn meestal de kroon op een innovatief, grootschalig en kostenverslindend project en zouden de kijkers een gevoel van trots en overwinning mogen geven. Daarom zondag 11 juli om 17.30 uur op T36.eu. Laten we hopen dat het helpt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.