Chinese Campagne

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In een campagne voor de Nokia N96 (Bruce Lee model) hebben de Chinese reclamemakers van JWT een viral gemaakt met een acteur die voor Lee doorgaat. Het karatefenomeen gaat hier wat topspelers in tafeltennis te lijf met zijn nunchucks (Nunchaku) de bekende korte dorsvlegel, waarmee je behalve een tegenstander ook jezelf behoorlijk verwonden kunt. Maar zo niet Bruce Lee, die met het onding behoorlijk lijkt te kunnen tafeltennissen. De viral heeft via YouTube meer dan een miljoen kijkers getrokken sinds de eerste verschijning afgelopen jaar. Daarvan zijn er geen kijkers uit China maar komt men vooral uit de VS. Dat Bruce Lee nog wel meer kan dan pingpongen alleen wordt duidelijk in meer van zulke clips.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.