Virtual Goods

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De IAB heeft een gesprek met Phil Guest, senior vice-president van Global Advertising Sales bij Habbo. Hij heeft het over virtuele geschenken, die gebruikers van social media elkaar geven. Zoals (virtueel) vee bij farmville. Virtuele geschenken vormen een verschijnsel dat steeds meer wordt toegepast om de betrokkenheid van deelnemers aan online spellen te vergroten. Maar… er staan uiteraard nog veel meer relevante interviews op het YouTube-kanaal van IAB. Over de resultaten rond Viral Films, over de mix binnen campagnes, over video marketing en online advertising.

Reacties
  1. Uitstervende Eenoog « Footprint op 01/07/2010

    […] Je bent er dus niet als je eindelijk Twitter onder de knie hebt. Want er komt steeds weer iets nieuws bij. Mijn benadering van e-communicatie is nogal praktisch. Per bedrijf, ondernemer, product of […]

    Beantwoorden