The Gift

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Om haar schermen met meekleurend licht te demonstreren, heeft Philips geen vertrouwen in de winkelomgeving. Dus is men een uitgebreide site begonnen waar we kunnen kijken naar een reeks films op zo’n scherm. De films bevatten allemaal dezelfde (beperkte) dialoog van zes regels. De campagne biedt ook ruimte voor kijkers om met eigen films te komen. Er zijn vijf films die door Philips werden gekozen uit 45 scripts. Deze films zijn zo uiteenlopend mogelijk, waarmee Philips het bewijs wil leveren dat elke film op dit scherm perfect gepresenteerd kan worden. De kosten voor de traditionele distributie (reclameplaatsing op TV) zijn nu dus besteed aan content (productie). Het resultaat mag er zijn. De campagne beleefde haar premiere via Facebook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.