Emotie als hoofdschotel

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Presentator Manuel Venderbos ontvangt in ‘Jong‘ jongeren met een bijzonder, ontroerend of opmerkelijk verhaal. Deze keer gaat Manuel langs bij een jonge vrouw vol levensenergie, Debralee, zij heeft terminale kanker. In plaats van bij de pakken neer zitten kiest ze er voor het beste van te maken. In deze documentaire film volgen we Debralee’s bucketlist. Een emotionele film voor een bezinnend besef over drijfveren en levenslust. Bij T36 intern gaf deze tv film de nodige discussie over het begrip integriteit. TV jaagt graag op emotionele excessen. Bij de een roepen die een gevoelig sentiment op, bij de ander eerder walging. In deze aflevering schieten de makers soms door, is ons oordeel. We hebben in meerdere opzichten compassie met de hoofdpersoon.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.