Google sneller dan Aardappel

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Nog eens een virale commercial, die moet aantonen dat Google Chrome razendsnel is. In elk geval sneller dan bliksem, geluidsgolven en aardappel. Het gaat om volstrekt absurde tests die in volmaakte ernst worden uitgevoerd. En voor wie die ridiculiserende toonzetting niet meteen zou vatten, sluit de viral af met een plat melodietje, waarschijnlijk ingezongen door stomdronken zeelui. Zulke tegenintu├»tieve virals komen soms op eigen kracht de wereld rond. En met een beetje hulp van Google gaat dat ook deze keer beslist lukken. De film is op 2 mei geplaats en al bijna 1 miljoen keer gezien.Voor de liefhebbers hebben we de behind-the-scenes footage bijgevoegd, die ook alweer zo’n 400.000 keer bekeken is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.