Fictie versus Realiteit

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Wat op het eerste gezicht een moderne Indiase film lijkt, blijkt bij nadere beschouwing een hybride productie tussen documentaire en fictionele film. City of Lakes is gemaakt op basis van een Hindoe-bruiloft van een koppel in Udaipur, India. De film is volgens de Indiase conventies gemaakt, maar speelt heel innovatief met de grenzen van werkelijkheid en fictie. Producent Kevin Shahinian daagt de kijker dan ook uit met: “What is real?” De crew werkt met drie Canon 7D camera’s en regelde nogal wat sponsoring uit de filmindustrie zelf. Het resultaat is absoluut in Bollywoodstyle. Er zouden wellicht wel meer mensen zo willen trouwen. Zie ook de mooie making-of impressies.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.