Feeërieke animatiefilm

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

MEET MELINE is een prachtig gemaakte shortfilm in animatie techniek. Zonder enig budget gemaakt door Virginie Goyons and Sebastien Laban. Dat slechts twee mensen zo’n volwaardig product weten te realiseren, is iets van deze tijd. Techniek is immers nauwelijks nog een beperking. Het gaat allemaal om engagement en tijd. Wie écht moeite doet, kan tot uitzonderlijke prestaties komen. En daarom hebben we ook de making-of (12 minuten) toegevoegd. Die geeft een idee wat er bij komt kijken om zo’n 3D film te produceren. Meet Meline is het verhaal over een klein meisje dat gefascineerd raakt door een mysterieus diertje, bij het spelen op de zolder van haar grootouders. Geluidsafwerking komt van Cedric Denooz en de muziek van Guillaume Roussel.

Reacties
  1. Sueli Brodin op 20/04/2010

    Tout simplement magnifique. And a fascinating making-of. Thank you for sharing this jewel.

    Beantwoorden