Wasp

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

We zien dagelijks zo waanzinnig veel animaties en bewerkte beelden, dat de indruk zou ontstaan dat deze ontwerpen in een handomdraai van de ontwerptafel vallen. Onderstaand filmpje laat zien dat er waanzinnig veel bewerkingen nodig zijn alvorens een eenvoudig insect in 3D een klein beetje interessant oogt. De animatiewereld is een grote industrie waarin vele duizenden talenten hun creaties ontwikkelen voor commercials, films, web-illustraties en fotografie. Deze ‘Blender Modeling Exercise’ draagt de titel “Wasp”. Het model is gemaakt door Sebastian König die hiermee zo’n drie dagen mee bezig was. En dan heeft de wesp nog geen vleugelslag gemaakt.

Reacties
  1. Bram op 15/03/2010

    En dan te bedenken dat Blender een open sourcepakket is. Gratis dus.

    Beantwoorden