Expat of the Year

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een stralende Sueli Brodin won onlangs de indrukwekkende Nederlandse titel ‘Expat of the Year’. En terecht, want ze is erg actief in het informeren en bijstaan van andere expats in de Zuid Limburgse regio. Ze is bovendien bestuurslid van Pecha Kucha Maastricht, waar heel wat innovatieve ideeën worden gelanceerd door kunstenaars, wetenschappers, creatieven en artiesten. Haar bijdrage aan de ontwikkeling van deze regio is dan ook aanmerkelijk. En ook T36 is trots dat het team bij haar kandidatuur een kort persoonlijk portret van Sueli mocht maken. Van harte proficiat met deze mooie overwinning! Onderstaande reportage werd gemaakt te Nyenrode, waar de uitreiking plaatsvond.

Web-TV verslag van de uitreiking in Nyenerode.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.