A Smarter Planet

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

IBM blogt in haar Smarter Planet campagne over de mogelijkheden van netwerktechnologie wereldwijd. Via een team van toegewijde auteurs, creeert IBM een platform van inspiratie. Voor deze site produceerde ze een leuke animatiefilm, met een nog niet vaak toegepaste techniek. Geen gebruik van een dwingende voice-over, maar interviews met de personen die het verhaal vertellen. Dat gecombineerd met moderne, transparante animaties geeft een heel duidelijk beeld van “The Internet of things”, de verzamelnaam van al onze aangesloten apparaten via Internet. Bedenk wat dit teweeg gaat brengen en hoop samen met ons dat Jos Hessels zijn glasvezelproject gerealiseerd krijgt!

Meer verhalen over een slimmere planeet?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.