Viral Ambassador

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Filmer Dan Chung van the Guardian heeft een kort mooi portretje gemaakt van de Chinese Pipa-speelster Zhao Cong. Ze vertolkt het bezinnende stuk Chunjianghuayueye (Moonlight over Spring River) op dit traditionele Chinese snaarinstrument. In de achtergrond zien we een van China’s bekendste symbolen, de Drum Tower in Beijing. Zulke portretjes leiden via Vimeo en YouTube een eigen leven en zijn prachtige visitekaartjes voor een streek of land. Zulke pareltjes zouden we vanuit Limburg of andere streken van ons land natuurlijk ook kunnen verzenden. Wie het daarover met T36 wil hebben, kan vandaag nog terecht (misschien moet je zoiets wel kostenneutraal online zetten).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.