The Powers

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Thomas Power heet de man, what’s in a name? En hij predikt samen met zijn vrouw Penny Power (dit verzin ik niet) het nieuwe organiseren, werken, groeien, ontwikkelen. Hun Britse internet TV-site heet dan ook Ecademy.com. In deze aflevering is zijn pleidooi gericht op Twitter. Maar met even groot gemak pleit hij voor een netwerk-economie, voor het delen van kennis en het stoppen met acquireren. Voor wie het allemaal nog eens vanuit een ander perspectief wil horen kan ook een blogje lezen. En over goed bloggen kun je ook Penny raadplegen. Zij heeft er een stellige visie op. Zo zien we dus dat een redelijk normaal ontwikkeld koppel enkele twee-persoons internet TV-stations runnen, met vele duizenden geabonneerden iedere dag. Wellicht heeft deze variant op James Bond en Moneypenny er ook een aardige boterham aan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.