Extraordinary Ones

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Maastrichtenaar Leon Aarts heeft een goed plan. Iets wat worldwide communiceert en het vermogen in zich heeft om in de hele westerse samenleving structureel geld vrij te maken tegen de honger in de wereld. Hij heeft in deze eerste etappe van zijn lange missie een beroep gedaan op T36 om er een korte, heldere commercial van te maken. Het resultaat is samengesteld door Bram Rusman, voice: Felix Meurders en productie: Stijn Halfens. Het project Extraordinary Ones beleefde haar publieke lancering op de BBB in Maastricht en haalde meteen vrijwel alle media.

Reacties
 1. Wout op 01/02/2010

  Hehe eindelijk een post van Stijn 😉 volg het blog nu maanden, maar miste de bijdrage van Stijn! Keep up the good work!

  Beantwoorden
  • Stijn Halfens op 01/02/2010

   Hey Wout!
   Leuk dat je ons volgt!… Maar achter de schermen doe ik er wel meer hoor 😉