City Harvest Viral

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een metro boordevol appels opent de deuren in een New Yorks metro station. Is zoiets uitvoerbaar zonder de medewerking van de NTA Newyork Subway en een plaatselijke appel-importeur, of zijn er slimmere oplossingen. Bekijk eerst eens de commercial zelf en verbaas je bij de gedachte hoe men dat voor elkaar heeft gekregen. In het tweede filmpje zien we de al even indrukwekkende oplossing. Met deze nabewerkingstechnieken is natuurlijk niets meer onmogelijk. In onze optiek een viral (incl. de ‘how they did it’) die aan schitterende succesvoorwaarden voldoet: indrukwekkend, herkenbaar, vlot, goed verspreid, inclusief making of.

Reacties
  1. Tweets that mention City Harvest Viral | T36 Media Blog — Topsy.com op 04/01/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Kevin Rommen, Matthijs Kleverlaan. Matthijs Kleverlaan said: appel viral, en ook filmpje hoe het gemaakt is http://www.t36.eu/2010/01/04/city-harvest-viral/ […]

    Beantwoorden