Statistieken Voelbaar Maken

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

T36 produceerde voor Provincie Limburg een “Footprint of Limburg” waarin de Economie wat nader onder de loep wordt genomen. Het blijkt immers regelmatig dat ondernemers en overheden helemaal niet op de hoogte zijn van de enorme investeringen die op dit moment plaatsvinden in allerlei sectoren. Dat de Provincie daar een grote aan jager in is, blijft vrijwel onzichtbaar. Maar niet na het zien van deze informatieve film. Ze kwam tot stand in opdracht van gedeputeerde Jos Hessels en heeft woensdag 9 december haar première beleefd bij de Limburgse Werkgevers Vereniging. Ook deze film kwam tot stand met de grafische, animerende inzet van Bram Rusman.

Animatie: Bram Rusman
Montage: Mark Routs

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.