Mustang by Ford

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

“Dit is het verhaal van een zoektocht”… zo begint de corporate film van Ford. Het gaat onder meer over de introductie en vormgeving van de Ford Mustang in 1963. Nooit eerder zag ik zoveel passie voor design in een film uit deze tijd. De Mustang is dan ook een trots ontwerp dat weergaloos de smaak van alle tijden aankan. Maar de weg naar dat ontwerp toe is nog veel interessanter. Geniet van deze prachtfilm, maar ook van de prachtige muziek.. uit de wereld van de prille reclame.

Reacties
  1. Sueli Brodin op 04/12/2009

    Yes, it’s a beautiful film, in many different ways… The “passion for design” can also be felt for example in the length and rhythm of the film, the calm poised voice of the commentary, the attention to details, the repeated references to the engineer’s search for beauty and technological perfection… There’s something deep and even poetic about this ad.

    Beantwoorden