Collaborative Animation

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Van deze onwerkelijk ‘vrije’ animatie kun je eigenlijk alleen maar zeggen, dat de maker geen enkele grens ervaart bij de realisatie. Een gebouw wordt totaal opgenomen in de handeling en aan de verschuivende schaduwen kunnen we zien dat hier snel en vakkundig gewerkt is. Een performance zoals ze je zelden ziet. En dat uiteraard zomaar ten toon gesteld op Vimeo en YouTube. Het gaat zonder uitzondering om gedreven mensen die in volle overtuiging een enorme uitdaging zien in hun idee. Ze bereiken er meer dan 1,5 miljoen kijkers mee en een grote waardering. De titel: Collaborative animation by Blu and David Ellis in 2009. Voor donaties gaat men naar blublu.org

Reacties
  1. Blu slaat weer toe | T36 Media Blog op 07/07/2010

    […] hadden al eerder een ongewoon dynamische animatie van blublu.org, maar deze is uitzonderlijk in omvang en […]

    Beantwoorden