Sita Sings the Blues

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Zomaar gratis voor bezoekers aan t36.eu een prachtige animatie speelfilm. “Sita Sings the Blues” is gebaseerd op een Hindu epic “The Ramayana”. Sita is een godin die wordt gescheiden van haar man Rama. De film werd in 2008 uitgebracht na een langdurige onderhandeling over de muziekrechten. En dan gaat het dus om 80-jaar oude muziek gezongen door Annette Hanshaw. Maakster Nina Paley heeft daartoe een site geopend waarop liefhebbers hun donatie kunnen overboeken. Dat gaat haar met deze humoristische, kunstzinnig film zeker lukken. Geniet.. mateloos.

Reacties
 1. Gratis Schoonheid « Footprint op 21/11/2009

  […] heeft dit pareltje ook bij anderen dezelfde glinsterende oogjes gebracht. Het is de internetfilm Sita Sings the Blues. Gemaakt door de Amerikaanse Nina Paley, die haar productie begon na het lezen van het Indiase […]

  Beantwoorden
 2. All Creative Work Is Derivative | T36 Media Blog op 02/06/2010

  […] was al eerder in ons midden met “Sita sings the Blues” maar nu komt Nina Paley met iets heel anders. Evenzo verrassend en absoluut bijzonder fraai […]

  Beantwoorden