ICT een kans voor Limburg?

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Hoe staat Limburg ervoor.. en waarop wordt ingezet de komende decennia? Dat Limburg een goede voorsprong zou kunnen nemen door in te zetten op een hoog ontwikkelde ICT en breedband technologie, is niet iedereen bekend. Maar dan moeten we wel samen bewust zijn van die kansen. T36 maakte deze film die aangeeft hoe snel die ontwikkelingen gaan. En welke bijzondere kans er ligt om als eerste een hoogwaardig breedband netwerk te kunnen bieden aan vele ondernemers en bedrijven. Grote voorvechter is Jos Hessels die Limburg graag zou willen aanmoedigen die stap te zetten. En bij T36 is Bram Rusman de animator die de ICT wereld tot leven brengt.

Reacties
  1. Nu of Nooit « Footprint op 17/10/2010

    […] aan het werk om geavanceerde programma‚Äôs te bedenken die nog meer beslag zullen leggen op de digitale snelweg. Om daarmee bijvoorbeeld mobiele telefoons allerlei gegevens te laten registreren (GPS, […]

    Beantwoorden