Film te geef

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

In nog geen vier minuten vliegen we aan de hand van Stephanie Hameleers door Maastricht en omgeving. Heerlijk dat hoge tempo waarin de superlatieven van onze stad passeren. Het lijkt wel een TGV aan ideeën. Het filmpje laat zich makkelijk insluiten in andere sites en is dus te geef voor iedereen die ambassadeur van deze stad wil zijn. Met de embedcode kun je meteen aan de slag.
Naschrift: Zo ging dat in 2009. Inmiddels schrijven we juni 2012 en heeft deze film met Stephanie Hameleers meer dat 17.000 hits. Echter, de nieuwste promo-versie voor Maastricht stuift dit succes voorbij in 3 dagen tijd. E vandaag staat de teller alweer op 25.000. Wordt vervolgd.

Reacties
  1. Jean-Paul Toonen op 21/06/2012

    Ik zie dat deze film ook via Brightcove wordt gehost. Enig idee hoeveel views we daar nog mogen bijschrijven? Op Youtube heeft deze film 17.500 views gescoord en ging online in sept. 2009. Dat geeft toch een indicatie van een redelijk succes 😉

    Beantwoorden