Meditatief Opgaan

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Lang geleden al hoorde ik over jonge Japanse tv-kijkers, die zonder het gebruik van verdovende middelen toch een verslavende sensatie konden oproepen door naar speciaal gemaakte films op hun tv-toestel te staren. Er zal iets meer voor nodig zijn, dan alleen maar kijken. Maar het verschijnsel maakt nieuwsgierig. Bijgaand filmpje is zo’n product, opgetuigd met prachtige muziek van Trentemøller. Waan jezelf in de nabijheid van een elektronenwolk en wie weet ontrafel je het ontstaan van de aarde. Zet ‘m op HD en schuif beeldvullend naderbij…

Reacties
 1. stijn op 08/07/2009

  Geniale muziek, meesterlijke afwerking.
  Op zoek naar meer van dit soort muziek?
  Kijk eens naar BT – This Binary Universe of Sasha – Involver.

  Beantwoorden
 2. Pierre Maas op 09/07/2009

  Doet me denken aan Japan. Voor de jongere kijkertjes: opgericht in 1974!

  Beantwoorden