Internet Zinvol Inzetten

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Google is het bekendste merk ter wereld en dus inmiddels bekender dan Coca-Cola. Bovendien is Google is het snelst groeiende bedrijf ter wereld. En nu al is Google marktleider op de online advertentiemarkt. Hoe doen ze dat? Geen enkel ander bedrijf, geen enkele overheidsinstelling of stichting is erin geslaagd om net als Google optimaal te profiteren van de mogelijkheden van het internet. En dus is het verstandig je bij (internet)beslissingen af te vragen: WAT ZOU GOOGLE DOEN? Jeff Jarvis laat zien hoe Google dat doet en hoe je zoiets kunt vertalen naar de eigen organisatie. Zo toont hij aan hoe internet niet alleen consumentenmacht mobiliseert, maar ook de maatschappelijke verhoudingen op hun kop zal zetten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.