De Anycast

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

anycast-header

Maak kennis met de kleine broer van de CamVan; De AnyCast!
Met deze supermobiele studio is het mogelijk op zeer korte termijn, en binnen minimaal budget goede meercamera resultaten te behalen voor bijvoorbeeld internet.

Het Sony Anycast Station bestaat uit drie op afstand bestuurbare camera’s en een ingenieuze, beetje groot uitgevallen, laptop. Met deze laptop kan de operator alle beeld- en geluidssignalen regisseren tot een geslaagde uitzending. Ook signalen afkomstig van een PC of laptop met powerpoint kunnen rechtstreeks door het Anycast Station worden verwerkt. Het systeem kan door één persoon worden geïnstalleerd en bediend. En is bij uitstek geschikt voor live-registraties van bijvoorbeeld gemeente-raadsvergaderingen, lezingen, presentaties, demonstraties en kleinere talkshows door twee personen. Het is zelfs mogelijk om de registratie gelijktijdig op het internet uit te zenden.

T36 Media verzorgt met dit systeem onder andere de registratie en uitzending van de Statenvergaderingen van het Limburgs Parlement. Coen Schmitz: ‘De Anycast is hiervoor perfect, in een uurtje tijd bevestig ik alle 5 de camera’s in het Provinciehuis, tap het geluid af van de centrale intercom en controleer de signalen. Meestal op vrijdag verzorg ik dan in mijn eentje de uitzending van de Statenvergadering in het Provinciehuis. Naast de live-verbinding wordt de vergadering ook nog digitaal opgeslagen en gearchiveerd.’ Alle vergaderingen kunnen.worden.bekeken.op de website van de Provincie Limburg.

Sinds kort verzorgt T36 ook alle registraties van de Pecha Kucha avonden in Maastricht. Dit is een Japans format waarbij vooral creatieven in 400 seconden, met 20 afbeeldingen vertellen over hun idee. Op 20 januari én op 20 maart vonden al geslaagde avonden plaats in de AINSI in Maastricht. Alle sprekers werden geregistreerd en zijn te zien op www.pechakuchamaastricht.eu. De volgende Pecha Kucha Night is op 20 juni 2009.

Het Anycast systeem met drie camera’s is te huur voor € 625,- per dag. In voorkomende gevallen kan het systeem ook een halve dag worden gehuurd. Bediening en installatie kost € 45,- per uur. En voor regelmatige terugkomende klussen of projecten maken we graag een offerte.

AnyCast, Theodoor Schaepkensstraat 36, 6221 VZ Maastricht
043-3255928/06-51789639

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.