Elke voordracht op het Web

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De derde Pecha Kucha (PK) Maastricht is weer een geslaagd feit. De derde volle zaal op rij, waarbij 12 sprekers hun idee in 20 beelden weten te verwoorden. T36 registreert de performances met drie camera’s en slechts één operator. Dat minimaliseert de kosten. Wil deze regio internationaal iets voorstellen, zouden we dat natuurlijk structureel moeten doen. En zouden we volop op het Web aanwezig moeten zijn met elke lezing, elk tafelgesprek, elk debat. Hieronder een voorbeeld van de PK Night II in maart, waarbij kunstenaar Stijn Segers de zaal tot ademloze stilte wist te brengen met een van de meest breekbare liedjes die België ooit heeft voortgebracht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.