CamVan Nieuwsbrief Maart 2009

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

CAMVAN SLUIT 2008 AF MET GROTE DRUKTE

grote-kestfeest

Op woensdag 10 december 2008 realiseerde de CamVan, samen met T36 en GV Producties, de drie uur uur durende live-uitzending Dossier Limburg op L1. In samenwerking met de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen van de Universiteit Maastricht was dit eerste Dossier gewijd aan ‘de Avond van de Psychologie’. Vervolgens was de CamVan op zaterdag 13 december verantwoordelijk voor de registratie van het Grote Kerstfeest in het MECC in Maastricht. Sterren als Kevin & Bibi, Nick & Simon, Kus en Ali B traden ’s middags op voor een vrijwel uitverkocht MECC. Techniek en coördinatie werd die dag verzorgd door Houben Mediatechniek uit Maastricht. En rond Kerstmis was er de traditionele Nachtmis voor TV Maastricht en het Cirque D’Hivers voor L1.

Video: Avond vd Psychologie
Video: Grote Kerstfeest
Video: Cirque D’Hivers

Lees meer op www.camvan.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.