Avant-Première “Droomjongeren”

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Voor de welzijnsorgaisatie Trajekt maakte T36 in de afgelopen maanden een documentaire over het project “Droomjongeren”. Droomjongeren is een project voor jongeren die hun droom willen waarmaken. Kansen grijpen. Trajekt en een groeiend aantal partners biedt hen de kans, hun dromen waar te maken.

Geniet van het enthousiasme waarmee Coen (een van de deelnemende jongeren) laat zien dat hij zich eindelijk begrepen voelt, in een steeds veeleisendere en sneller wordende maatschappij. De documentaire werd gemaakt door Bram Rusman (Camera) en Mark Routs (Regie).

Reacties
 1. Bram Rusman op 03/06/2009

  Leuk dat het al zo snel online staat! Één minpuntje vind ik dan wel weer dat er geen credits naar de makers toe staat. Dit was toch een T36 aangelegenheid?

  Beantwoorden
 2. BV Jong – Beroepsvereniging Jongerenwerk » Blog Archive » Film Droomjongeren Maastricht op 22/07/2009

  […] Je kunt de documentaire via deze link bekijken. […]

  Beantwoorden
 3. Henk Geelen op 16/03/2015

  Beste mensen,
  In 2009 maakten jullie voor Trajekt (ik coördineerde dat) de film droonjongeren. Binnenkort presenteer ik die film internationaal. Mijn vraag is of ik de film ook digitaal kan krijgen. Voor verdere verspreiding. Tweede vraag is: hoeveel kost het om de gesproken tekst in het Engels te ondertitelen, of om er een voice over overheen te plakken (ik weet niet hoe ik dat moet zeggen in technische termen). Kunnen jullie dat evt. (Laten) verzorgen? Voor de vakterminologie kan ik meewerken.
  Ik hoor graag van jullie.
  Vriendelijke groet, Henk geelen

  Beantwoorden