Alabama op de stoep

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

broer-nico

Enkele dagen geleden had T36 bijzonder bezoek. Nico’s broer Eugène – nee, geen tweelingbroer, Nico is anderhalf jaar jonger – kwam over uit Decatur, Alabama waar hij impressario is bij Choke Hold Management. Zijn bezoek werd gevolgd door Brutal Radio, die zijn bonte reis door Duitsland en Nederland hebben uitzonden via Internet en een regionaal radiostation in Alabama. De ontmoeting heeft meer gezonde relativering gebracht dan inspiratie. T36 heeft nu een uitnodiging liggen voor 2010. Zie ook: Myspace

Reacties
  1. Gène Kleijnen op 08/05/2009

    Hi there bunch o’crooks. gave me a nice week in that small ciy of Trichgt.. one of the dogs has the flue now, but not the Mexicn I hope. He’s as deaf as a banana.. 🙂 Send your neighbourgirls my regards.. what a leggggs..
    have a fuckin’ day

    Beantwoorden